Body Art Serbia

Diamond FX

Kompanija Diamond FX se bavi proizvodnjom i prodajom boja vrhunskog kvaliteta za oslikavanje lica i tela. Osnovana je 2008. godine kao mala porodična kompanija u Alkmaaru u Holandiji. Danas se na čelu kompanije nalazi  gospodin Willem Assies. Nasledio je kompaniju od svog oca i dosledno sprovodi viziju o visoko kvalitetnom brendu koji je svima dostupan.

Profesionalne boje Diamond FX su pravljene na vodenoj bazi sa visokom koncentracijom pigmenta i veoma živih boja. Mogu se nanositi jedna preko druge, čak i bela preko crne, a da i dalje zadržavaju svoju boju, svetlinu i intenzitet. Jednostavne su za upotrebu, odlične kako za linijski rad, tako i za nanošenje na veće površine. Boje su postojane i na koži mogu da traju ceo dan, bez pucanja i brisanja. Lako se skidaju s kože tuširanjem ili umivanjem.

Diamond FX, kao odgovorna kompanija, proizvodi boje u skladu sa propisima  EEC i FDA, tako da su sve boje bez parfema, antialergijske, bezbedne i za najosetljiviju dečiju kožu. Zbog svih navedenih karakteristika boje Diamond FX su jedne od najpopularnijih materijala kako kod profesionalnih face paintera i body art umetnika, tako i  za širu upotrebu i amaterski rad.

Od 2017 godine, zahvaljujući Body Art Asocijaciji Srbije, boje su dostupne i na našem tržištu u Srbiji.